2016-06-23_5D_00899-_2048px.jpg

InFO

VALOKUVAAJA // HINNASTO // SOSIAALINEN MEDIA

Hei, upeaa saada sinut vieraaksi! Olen Krista Ylinen, valokuvaaja syntyjään pienestä Satakuntalaisesta kaupungista Kankaanpäästä. Kolmekymmentä vuotta kestäneelle matkalleni on mahtunut myös vuosikymmenen verran Espoossa asumista, Rovaniemellä vietettyä opiskeluaikaa ja nyt tammikuun alusta alkaen lahtelaisuutta. Nautin niin vaihtelevasta, kuin vakaastakin arjesta. Viihdyn ihmisten kanssa mutta myös itsekseni. Ehkä siitä löytyy syy, miksi tunnen oloni kotoisaksi sekä hääkuvauksessa että luontokuvauksessa.

2017-08-15_00351-_2048px.jpg

Valokuvausharrastukseni tehostui ensimmäisen järjestelmäkameran myötä vuonna 2011 ja kaksi vuotta sen jälkeen aloitin sivutoimisen yrittäjyyden. Alkuperäiseltä koulutukseltani olen ylioppilas, sosionomi (AMK) ja nyt myös ympäristönhoitaja, joten olen aina tehnyt valokuvauksen ohella vaihtelevia työtehtäviä lastensuojelussa työskentelystä revontulioppaana toimimiseen. Kirjoitan myös kolumneja ja blogeja lehtiin sekä luennoin muun muassa luontokuvauksesta pyydettäessä.

On vaikeaa olla kuvittelematta elämää ilman, että sitä dokumentoisi. Haluan jakaa näkemäni ja kokemani sellaisenaan – tunteiden ja sen hetkisen ainutlaatuisen tilanteen ikuistaminen ovat minulle tärkeintä. Henkilökuvauksessa tavoitteeni on saada valokuvaamani ihminen unohtamaan kamera: saada hänet rentoutumaan ja tuntemaan olonsa hyväksi niin omassa kehossaan kuin toistenkin seurassa. Siitäkin syystä valokuvaan lähtökohtaisesti aina vallitsevalla valolla ja pysyn esimerkiksi hääpäivänä tapahtumien taustalla – ellei tilanne toisin vaadi.

2017-04-06_1DX_00549-_2048px.jpg

Sekä työni että vapaa-aikani kuljettavat minut matkoille, joita on mahdoton unohtaa. Viime aikoina olen retkeillyt erityisesti Pohjois-Norjassa ja Suomen Lapissa, ja minun on pakko todeta: kauas ei tarvitse kulkea nähdäkseen poikkeuksellista, vetovoimaista kauneutta. Toisenlaista vetovoimaa voi löytyä kyllä 14 000 kilometrin päästä, kuten itse totesin vuonna 2009. Sen jälkeen en ole voinut olla palaamatta uudelleen ja uudelleen Australiaan; yhteen maailman viehättävimmistä paikoista silmissäni.

Luontokuvieni kautta haluan lisätä ympäristötietoutta ja tukea luonnonsuojelullista tahtotilaa. Aikaiset aamut luonnonvaraisten eläinten kuten kettujen, karhujen ja hirvieläinten kanssa ovat minulle hyvin tärkeitä – mahdollisuus tarkkailla ja tallentaa lajien käyttäytymistä vaihtelevissa olosuhteissa on elämyksellistä ja palkitsevaa. Kunpa minulla olisi sille enemmän aikaa.

Toivottavasti ehdit hieman tutustua siihen, mitä rakastan tehdä.

Pidetäänhän yhteyttä,
Krista


2016-07-17_5D_01162-_1000px.jpg

Dokumentaarinen hääkuvaus

Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus:
Alkaen 1420€ (sis. ALV)

//

Hääpotretit:
Alkaen 350€ (sis. ALV)

2019_04_07_150-_2048px.jpg

Sisällöntuotanto

Etsitkö jotakuta jakamaan yhteisen intohimosi? Tekstien luomisen ja valokuvien kautta voin auttaa sinua saamaan laadukasta sisältöä markkinointiisi.

//

Yhteistyössä: Marttiini - Leader Foods - Suomen Luonto - Suomen Luonnonvalokuvaajat ry - Aarni Wood - Gaston Luga - Beyond Arctic - Partioaitta

2017-07-26_00320-_2048px.jpg

Luontokuvia käyttöösi

Kaikki luontokuvani ovat ostettavissa ja printiksi saatavissa. Mikäli löydät valokuvan, joka näyttäisi upealle seinälläsi tai sopisi muuhun käyttötarkoitukseen, olethan minuun yhteydessä.


Viimeisimpänä Instagramissa @kristaylinenphotography: